szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A MapMyRIDE (http://www.mapmyride.

A MapMyRIDE (http://www.mapmyride.com/) elsősorban a biciklis testedzés kedvelőinek készült, azonban semmi akadálya, hogy más szabadidős aktivitásunkat is naplózzuk, elemezzük és megosszuk másokkal az oldal és a hozzá tartozó telefonos alkalmazások segítségével. Az MapMyRIDE szolgáltatásaink a használatához  választanunk kell egy tagsági módot, amik közül a legtöbb kerékpárosnak az ingyenes is elégséges, legfeljebb néha hirdetésekkel is fog találkozni.

Annak ellenére, hogy az oldalra utólag is beírogathatjuk, mikor és merre jártunk, sokkal kényelmesebb és több információt gyűjthetünk, ha használjuk a mobilos alkalmazások valamelyikét. iPhone, Android és Blackberry tulajdonosok automatizálhatják kerekezési útvonaluk pontos naplózását. A telefonokban található GPS-től származó adatokat az út végén elmenthetjük és feltölthetjük a MapMyRIDE weboldalára, ahol később a saját profilunk alatt visszanézhetjük, elemezhetjük merre jártunk, milyen átlag- és maximális sebességet értünk el, hol voltak emelkedők és hogy bírtuk azokat.

Egy-egy úthoz megjegyzéseket, leírásokat, fotókat is csatolhatunk. Az így kiegészített útinaplót megoszthatjuk többek között Facebook, Twitter, Yahoo!, MSN és Google+ ismerőseinkkel.

A kerékpározás (vagy séta vagy futás) térképe a Google Maps-on jelenik meg, ami alatt egy kiegészítő grafikonon a szintkülönbségeket is láthatjuk. A megtett utat leglátványosabban a térkép jobb felső sarkában található “3D FlyOver Video” gombra kattintva tudjuk megnézni. Ez egy felugró ablakban a Google Earth segítségével végigrepít az úton, természetesen felgyorsított tempóban. A videónak letölthetjük a beágyazható kódját, így akár saját weboldalunkba is beépíthetjük azt.    

 

 

 

 

    

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Könnyen lehet, hogy eddig tartott a 2032-es budapesti olimpia álma

Könnyen lehet, hogy eddig tartott a 2032-es budapesti olimpia álma

Soha nem látott Van Gogh-festményért lehet sok millió eurót fizetni

Soha nem látott Van Gogh-festményért lehet sok millió eurót fizetni

50 év után visszatér a Ferrari a Le Mans-i 24 órásra

50 év után visszatér a Ferrari a Le Mans-i 24 órásra