szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sizer egy apró és ingyenes segédprogram, amely óriási segítséget jelenthet, ha sok ablakkal szoktunk dolgozni a...

A Sizer egy apró és ingyenes segédprogram, amely óriási segítséget jelenthet, ha sok ablakkal szoktunk dolgozni a Windowsban. A program segítségével ugyanis egy kattintással méretezhetünk át ablakokat előre definiált méretekre: csak egy kattintás a jobb egérgombbal az adott ablak fejlécén, s a megjelenő menüben a Resize/reposition menüpontra kattintva máris akkora lesz az ablakunk, amekkorára szükségünk van.

A Tálcán ülő kis ikonra kattintva és a Configure Sizer… menüpontot választva tetszőleges sablonokat kreálhatunk, ráadásul ezekkel nem csak az ablak méretét, hanem akár a pozícióját is változtathatjuk. Így igazíthatjuk az ablakot a képernyő bármelyik oldalára, sarkába, vagy akár tetszőlegesen definiált koordinátákhoz is.

A Sizer használható Windows XP-n, Vistán és Windows 7 alatt egyaránt, memóriafoglalása minimális, így ha hasznosnak ítéljük, nyugodtan alkalmazhatjuk folyamatosan. Telepítéskor azt is beállíthatjuk, hogy automatikusan startoljon a Windows indulásakor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tarolnak a négy évszakos abroncsok a magyar autósoknál

Tarolnak a négy évszakos abroncsok a magyar autósoknál

Zsinórt feszített az út fölé, kerékpárosok akadtak fenn rajta

Zsinórt feszített az út fölé, kerékpárosok akadtak fenn rajta

Egy 21 éves nő is van a járvány újabb áldozatai között

Egy 21 éves nő is van a járvány újabb áldozatai között