szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kiosztották a 2011-es Év Honlapja díjakat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat közös pályázatán idén huszonöt nevezési kategóriában, egyebek mellett az egészségügyi, a kulturális, a kormányzati és az internetes kereskedelmi portálok mezőnyében versenyeztek a honlapok.

Az idén tízéves versenyre 314 pályázat érkezett be. A szakmai zsűri 25 kategóriában osztott ki díjakat. Az értékelésnél súlyozott pontszámmal vették figyelembe a kategóriának megfelelő tartalmat. A honlapok vizuális megjelenése, a könnyű áttekinthetőség, az innovatív tartalmi, formai, és programozástechnikai megoldások, a látogatókban keltett összbenyomás és az interaktivitás pedig az általános szempontok közé tartoztak - olvasható a pályázat hivatalos internetes oldalán.

A zsűri különdíjjal jutalmazta azokat a honlapokat, amelyek az adott kategóriában holtversenyben alulmaradtak, a kategóriájukban kiváló honlapokat pedig minőségi díjban részesítette.

A művészek és közszereplők honlapjai közül Palya Bea előadóművész Minden mozdul, mégis teljes a nyugalom honlapja került ki győztesen. A kormányzati honlapok versenyében a magyar kormány új egységes kormányportálja, az E-kereskedelem kategóriában a Libri.hu - Online Könyvbirodalom lett a nyertes.

Kultúra kategóriában a Kodály Központ honlapja kapott díjat, az önkormányzatok és települések kategóriájában pedig Győr honlapját nevezték meg győztesnek. Az egészségügyi portálok közül a KamaszPanasz.hu győzött, a média kategóriában a Femina.hu portál lett a befutó. A Facebook közönségdíjat pedig a Könnyűhitel.hu portál kapta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!