szerző:
hvg.hu

Egy híres francia tervező szerint az Apple "forradalmi" termékkel jelentkezik nyolc hónapon belül.

Az elismert francia tervező, Philippe Starck arra utalt, hogy egy "forradalmian" új Apple-terméken dolgozik, melyből nyolc hónapon belül születik termék. Philippe Starck a France-Info rádiónak adott interjúban mondta ezt, illetve a Le Figaronak nyilatkozta. A hírt a HardMac is idézi.

Az Apple-nél dívó vallásos titoktartás-kultusz miatt részleteket nem árult el, de kifejezetten azt állította, hogy a projekt forradalmi. A HardMac - ha nem az Apple TV-ről van szó -, akkor egy forradalmian új távirányítóra tippel. Az AppleInsider szerint a teljesen újratervezett iPhone-ról lehet szó.

Philippe Starck arról is beszélt, hogy korábban rendszeresen találkozott a tavaly októberben elhunyt Steve Jobsszal. Havonta látogatta meg őt az elmúlt hét év során az Apple elnök-vezérigazgatójának Palo Altó-i otthonában. Laurene Powell-lel, Steve Jobs özvegyével jelenleg is tartják a kapcsolatot, és találkoznak, ha a tervező Kaliforniában jár.

A francia tervező többféle terméket tervezett már – fogkefétől kezdve motorkerékpáron keresztül a bútorokig széles a skála. Belső tereket is megálmodott, még szélmalmokat is tervezett.

Nincs nyoma annak, hogy Philippe Starck korábban bármilyen minőségben dolgozott volna az Apple-nek. Igaz, a Premium iPhone/iPod hangszórókat és fejhallgatókat tervezett a Parrotnak 2008-ban.

 

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények! Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
hvg.hu Tech

Az Apple 600 milliárd dollárt ér

Az Apple piaci értéke a cég története során első alkalommal elérte a 600 milliárd dollárt – megerősítve a „világ legértékesebb amerikai vállalata” pozíciót.

hvg.hu Vállalkozás

Tizenhét év után először fizet osztalékot az Apple

Gigászi készpénz-visszajuttatási programot jelentett be ma az Apple, amelynek során összesen 45 milliárd dollárt költ az elkövetkezendő három évben. A vállalat negyedévente részvényenként 2,65 dolláros osztalékot fizet, valamint 10 milliárd dolláros saját részvény vásárlást indít 2013-as pénzügyi évétől.

hvg.hu Tech

SIM-kártyacsata: a Nokia az Apple ellen

Nokia és az Apple is újfajta SIM-kártyák bevezetését szorgalmazza, ám kizárólag a saját szabványuk mellett teszik le a garast. A Nokia minden eszközzel meg akarja akadályozni, hogy az Apple nano-SIM kártyája legyen a harmadik szabványos SIM-kártya. Egyelőre egyhónapos halasztást értek el.  

Niklasson Katalin Tech

Ausztráliában a 4G miatt perelik az Apple-t

Az ausztrál fogyasztóvédők szerint félrevezető az új iPadet Ausztráliában 4G-vel reklámozni. Az Apple visszatéríti az eszköz árát annak, aki úgy érzi, megtévesztették. Európában sincs értelme az „új iPad WiFi + 4G" kifejezésnek.

MTI Tech

Kínában robbantana az Apple

További befektetésekre készül Kínában az Apple amerikai számítástechnikai óriás - közölte Tim Cook, az Apple vezérigazgatója Pekingben, ahol hivatalos tárgyalásokat folytatott.

hvg.hu Tech

A Siri miatt is perelik az Apple-t

A vállalat hamis képet festett a szolgáltatás képességeiről – ezzel a váddal újabb per indul az iPhone 4S-ben használható hangvezérléses szoftver miatt.

MTI Tech

Beperelnék az Apple-t a kínai írók

Kínai írók egy csoportja összesen 50 millió jüan (1,7 milliárd forint) kártérítést kér az amerikai Apple-től, mert műveiket engedélyük nélkül tették közzé és árusítják az Apple Store online áruházban.

Megint segítséget kér a NASA, önnek is üzentek: mérjen már meg pár fát

Megint segítséget kér a NASA, önnek is üzentek: mérjen már meg pár fát

Ezért is eszünk annyit az ünnepekkor, mintha nem lenne holnap

Ezért is eszünk annyit az ünnepekkor, mintha nem lenne holnap

Elhagyja az országot az "Ágyat az anyukának"-akciót szervező sárbogárdi apuka

Elhagyja az országot az "Ágyat az anyukának"-akciót szervező sárbogárdi apuka

Gergely Márton: A ti asszonyaitok, a Miasszonyunk

Gergely Márton: A ti asszonyaitok, a Miasszonyunk

Nem érdemes bliccelni a vonatokon, a pótdíjak egyre nagyobb részét behajtja a MÁV

Nem érdemes bliccelni a vonatokon, a pótdíjak egyre nagyobb részét behajtja a MÁV

Meghalt egy rab a szegedi börtönben

Meghalt egy rab a szegedi börtönben