szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legtöbb androidos mobilon a rendszer másfél vagy két és fél évvel ezelőtt bejelentett verziói futnak.

Miközben a kiszivárgó információk már az Android következő verziójáról szólnak, a jelenlegi legfrissebb Ice Cream Sandwich-nek nem nagyon sikerül teret nyerni. A Google hivatalos adatai szerint a tavaly októberben bejelentett 4-es főverzió csupán az eszközök 7.1 százalékán fut. A legnépszerűbb még mindig az Android 2.3.x, a Gingerbread az eszközök közel kétharmadán (pontosan 65 százalékán) teljesít szolgálatot. További érdekesség, hogy a két éve, 2010 májusában kiadott 2.2 Froyo és a 2009. októberi Éclair együtt 24 százalékot hasítanak ki a tortából, tehát több mint háromszor akkora a részesedésük, mint a legfrissebb, Ice Cream Sandwich verziónak.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Szabadalmat sértett a Lidl Spanyolországban

Szabadalmat sértett a Lidl Spanyolországban

2022 is Orbán és Karácsony párharcáról szól majd?

2022 is Orbán és Karácsony párharcáról szól majd?