szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Érdekes fotós kezdeményezés indult, melynek célja, hogy megörökítse, mit csinálunk mi, magyarok reggel és este 8 órakor.

Nyolc óra a címe annak a fényképes játéknak, amelyre az androidos és iPhone-on elérhető Instagram alkalmazásból lehet fotókat feltölteni, az eredményeket pedig a Tumblr-en és a Facebookon is meg lehet nézni. A fényképek azt mutatják meg, hogy mit csinálnak a felhasználók, mi történik az itthoni mindennapokban reggel és este nyolckor.
©
A gyűjtemény bővítéséhez az Instagram alkalmazásban a fénykép közzétételénél a #nyolcora címkét kell megadni. A kezdeményezés elindítói szerint azért éppen nyolc órai fotókat várnak, mert “a nyolc óra nyáron még világos, télen már sötét, tavasszal meg ősszel nyolc körül sötétedik, így egész évben változatos lehet a galéria. A nyolc óra viszonylag mozgalmas időszak. Pont ideális.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meglódult az elektromosautó-piac Európában

Meglódult az elektromosautó-piac Európában

A kormány kiírta a Facebookra, hogy korlátozások nélküli karácsonyt szeretne

A kormány kiírta a Facebookra, hogy korlátozások nélküli karácsonyt szeretne

Soha nem volt még ilyen forró novemberi éjszaka Sydney-ben

Soha nem volt még ilyen forró novemberi éjszaka Sydney-ben