szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a YouTube-on jó pár szám karaoke-változata is megtalálható, egy Chrome-bővítménynek köszönhetően többé nem kell ezek után kutatnunk, hiszen automatikusan karaoke-gép lesz a videomegosztóból.

Aki szeret karaokézni, együtt énekelni a sztárokkal, annak mindenképpen érdemes telepítenie a Zazoo nevű Chrome-bővítményt, ettől kezdve ugyanis különös metamorfózison megy át a YouTube. Rákattintva, egy kissé megváltozott felülettel találkozunk.

Akár ábécé-rendben is kereshetünk előadókat, együtteseket, de magunk is bebillentyűzhetjük kedvenceinket. Az előbbinél minden esetben a karaokés szöveg is megjelenik a zeneszám alatt, míg az utóbbinál is jó eséllyel ilyennel találkozunk, bár itt vannak számok, amelyek a maguk eredetiségében jelennek meg.

Ami viszont minden számnál megegyezik: a jobb oldalon egy kattintással megjeleníthetjük a szóban forgó dal szövegét, olvashatunk az előadóról, sőt a hozzá kapcsolódó legújabb tweeteket is láthatjuk.

Karaoke-kedvelőknek kihagyhatatlan ez a bővítmény.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!