szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Firefox és kiegészítőinek népszerűsége töretlen: július végére már több mint 3 milliárd add-on-t töltöttek le a netezők.

A Firefox egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy kiegészítői (add-on-jai) segítségével abszolút testre szabható, és a Mozilla ezzel utat is mutatott a többi böngészőfejlesztőnek. A Firefox-kiegészítőket 2004-ben vezették be, és azóta is töretlen népszerűségük ékes bizonyítéka, hogy immár 3 milliárd darabot töltöttek le belőlük, többet, mint ahányan neteznek.

A Firefox-felhasználók több mint 85 százaléka telepített már legalább egy add-ont, és egy átlagos „tűzrókás” gépén legalább öt add-on található. A legnépszerűbb kiegészítők között ott van az AdBlock Plus, a Firebug, a Noscript, a Personas Plus és a VideoDownloadHelper. A legnépszerűbb kategóriák: a keresőeszközök, a biztonság és magánszféra, valamint a könyvjelzők. Mindez 25 ezer add-on-fejlesztő munkájának az eredménye, akik a világ legkülönbözőbb részein tevékenykednek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Felvételi zárlat koronavírus miatt a szegedi szívsebészeti osztályon

Felvételi zárlat koronavírus miatt a szegedi szívsebészeti osztályon

Esővel idővel indul a jövő hét, zivatarok is lehetnek hétfőn

Esővel idővel indul a jövő hét, zivatarok is lehetnek hétfőn

Csányi Sándor cége ráfekszik az agrárszakképzésre

Csányi Sándor cége ráfekszik az agrárszakképzésre