szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Bloggeren és a Twitteren is együtt dolgozó Ev Williams és Biz Stone most egy újabb projektet szeretnének sikerre vinni. A Medium reményeik szerint újraírja a digitális tartalomkiadást.

A tartalompublikálás újraálmodása után evolúciós ugrást ígér Ev Williams a Medium névre hallgató új szolgáltatást bemutató posztjában. A Twitter korábbi vezérpozícióját betöltő Williams úgy fogalmazott: a projektet a mai világ szükségletei mellett az elmúlt 13 évben felhalmozott tapasztalataikra alapozzák.

A bemutatás szerint az előzetes verzióban elérhető Medium előnye, hogy minden felhasználó egyszerűen eldöntheti, milyen mértékben szeretne hozzájárulni egy-egy tartalomhoz. A passzív fogyasztás mellett kifejezheti tetszését, de akár létre is hozhat tartalmakat, amik aztán gyűjteménybe rendezhetők.
A szolgáltatás mélyebb használata twitteres regisztrációhöz kötött.

Mi egyelőre nem értjük, miben is rejlik pontosan a Medium újszerű, átütő jellege, de várjuk a fejleményeket. Ha valaki már érti a forradalmi lényeget, megírhatja nekünk hozzászólásban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
500 millió éve élt ősrákra bukkantak Kínában, igen furcsán néz ki

500 millió éve élt ősrákra bukkantak Kínában, igen furcsán néz ki

A Pfizer vakcinája december végén kaphat engedélyt az EU-ban

A Pfizer vakcinája december végén kaphat engedélyt az EU-ban

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba