szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elsősorban fejlesztőknek szánja a Microsoft a Windows most megjelentetett kiadását, de három hónapra bármelyik felhasználó letöltheti az operációs rendszert.

A Microsoft a korábban kiadott előzetes verzió után most a Windows RTM (release to manufacturing, azaz gyártásra szánt) változatát is elérhetővé tette honlapján, letöltésére és használatára három hónap áll az érdeklődők rendelkezésére.

A 90 napos Windows 8 Enterprise már a szoftver végleges formáját mutatja, ez kerül majd a polcokra október 26-án. Egyetlen eltérés, hogy a Microsoft honlapjáról most letölthető verzióban még nem elérhető a magyar nyelv, de ez nem jelent igazi akadályt, hiszen a "Windows szintjén" sokan tudnak angolul.

A Microsoft honlapjáról (az oldal alján) most letölthető Windows 8 három hónap után mindenképpen lejár, ami azt jelenti, hogy a feltelepített verziót még fizetés ellenében sem, tehát semmilyen - legális - formában nem lehet majd 90 nap után működésre bírni. Éppen ezért érdemes nem elsődleges rendszernek telepíteni, hanem jelenleg meglévő rendszerünk mellé, vagy virtuális gépen kipróbálni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fradi és a Fidesz is jól járt Kubatov fociultrákkal kötött alkujával

A Fradi és a Fidesz is jól járt Kubatov fociultrákkal kötött alkujával

Rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta a világ egyik legnagyobb energiacégét Trump

Rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta a világ egyik legnagyobb energiacégét Trump

Magyarul bocsátott meg a 6:3-ért az új brit nagykövet

Magyarul bocsátott meg a 6:3-ért az új brit nagykövet