szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mivel számtalan hordozható eszköz támogatja, az MP4 népszerűsége egyre nő. Nem árt, ha kéznél van egy alkalmazás, amelynek segítségével gyorsan konvertálhatjuk videóinkat ebbe a formátumba.

Az EasyBreak segítségével szinte egy kattintással konvertálhatunk át videókat (AVI, FLV, QT stb.) két népszerű és egyre inkább terjedő formátumba: MP4-be és MKV-ba. Előbbi inkább a mobil eszközökön divatos, utóbbi pedig az asztali lejátszókon, számítógépeken válik egyre népszerűbbé. Nem is csoda, hiszen mindkettő számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, így például több hangsávot és feliratokat is integrálhatunk velük egy fájlba.

Az EasyBreak a népszerű DVD ripper Handbrake motorjára épül és kellően gyorsan konvertál, ráadásul a kezdők számára nagy öröm, hogy nem szükséges megfejteni a beállítási opciók jelentését, elég, ha a céleszközt kiválasztjuk (Android, iPad, iPhone stb.), a megfelelő beállításokat elvégzi a program.
Ettől függetlenül persze lehetőségünk van mindent egyénileg is megadni, így a bitrate értéktől a feliratok és hangsávok kezeléséig bármit szabadon beállíthatunk. Ha szükségünk van rövid mintavideóra is a teljes mellé, azt is elkészíti számunkra a program a konvertálás során. Extraként a videó elejét és végét is meghatározhatjuk, ha nincs szükségünk a teljes anyagra.
Mindent egybevetve az EasyBreak nagyszerű választás, ha javarészt az MKV és MP4 videókra van szükségünk. Segítségével gyorsan és egyszerűen alakíthatjuk át e két formátumba a letöltött vagy rippelt anyagokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dél-koreai vakcinafejlesztőket támadtak meg észak-koreai hackerek

Dél-koreai vakcinafejlesztőket támadtak meg észak-koreai hackerek

Mennyiért vesz meg egy iPhone-t az Apple?

Mennyiért vesz meg egy iPhone-t az Apple?

Új alapokon a német-szovjet viszony: lőnek és segélyeznek – 1990. november 28.

Új alapokon a német-szovjet viszony: lőnek és segélyeznek – 1990. november 28.