szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szeptember végén mutatja be a Casio újdonságát, amelyet azoknak szánnak, akik szeretnek kézzel jegyzetelni, de közben nem mellőznék a digitális világ vívmányait.

Elsősorban üzletembereknek szánja a Casio a Paper Writer nevű androidos táblagépet, amelyik értelmezni (konvertálni) képes a kézírásos dokumentumokat, magyarán: beszkenneli ezeket.

A készülék olyan, mint egy könyv, egyik felén a táblagép, a másikon a jegyzetfüzet. Ha összehajtjuk a borítót, a tablet szkennelni kezdi a kézírásos dokumentumot. Ami azonban még ennél is meglepőbb: az adatok azonnali rendezésére is lehetőség kínálkozik, méghozzá úgy, hogy ha egy dokumentum tetejére felírjuk a FONTOS szót, akkor az adott irományt azonnal a FONTOS mappába fogja elmenteni a beolvasás után.

A Paper Writernek 5 Mpixeles kamerája, 10,1”-es megjelenítője van, a belsejében 1,5 GHz-es, kétmagos processzor ügyködik, és a készülék topváltozata LTE támogatást is kínál. 7000 mAh-s nagykapacitású akkumulátorának köszönhetően 12 óráig is működhet hálózatfüggetlenül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!