szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hogy mi az, amiből mindig kevés van? Természetesen az idő. Gyorsítsuk fel tehát a böngészésünket, a netes oldalakon történő keresgéléseket, hogy ezzel is értékes perceket nyerjünk.

A FastestChrome nevű Chrome-bővítmény igazán hatékonnyá és persze – nevének megfelelően – gyorsabbá is teszi a keresést, böngészést. Miután letöltöttük (innen), érdemes felkeresni a bővítmény Beállítások lehetőségét (Eszközök/Bővítmények), itt ugyanis sok apró részlet megadásával szabhatjuk testre a kiegészítőt.

Hogy valójában mit is kínál, azt már szörfözés közben tudjuk meg, amikor egy oldalon kijelölünk egy szót vagy akár egy szókapcsolatot. Ekkor ugyanis rövid magyarázatot kapunk róla, és a korábbi beállításunknak megfelelően tovább is léphetünk vele kapcsolatban például a YouTube-ra vagy a Wikipediára, pillanatok alatt, anélkül, hogy be kellene ütögetnünk ez utóbbiak elérési útját.

Arra sincs többet szükség, hogy kereséseink során a kereső következő oldalára kelljen lépnünk, a bővítmény ugyanis „végteleníti” az első oldalt, így egyszerű scrollozással jutunk el a további találatokhoz. Önmagában persze minden egyes kis művelet csak tizedmásodpercnyi időmegtakarítást jelent, azonban egy-egy napra vetítve már sok értékes percet takaríthatunk meg e megkönnyített böngészésnek, keresésnek köszönhetően.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Öt év szünet után visszatér a képernyőre Amerika "legszavahihetőbb embere"

Öt év szünet után visszatér a képernyőre Amerika "legszavahihetőbb embere"

Kétszáz egészségügyi dolgozót küldünk Szlovákiába tesztelni

Kétszáz egészségügyi dolgozót küldünk Szlovákiába tesztelni

Illegális versenyzés közben gázolhattak halálra egy gyalogost Ózdon

Illegális versenyzés közben gázolhattak halálra egy gyalogost Ózdon