szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Windows-részleget vezető Steven Sinofsky távozásával megnyílt a lehetősége annak, hogy a Windows 8-ba visszakerüljön a hiányzó Start menü - írja a USA Todayre hivatkozva az Origo.

A korábbi Windowsok alapfelszereltségének számító Start menü teljes egészében hiányzik a Windows 8 rendszerből, amely miatt sok felhasználó panaszkodott - emlékeztet az Origo. Bár a Microsoft hivatalosan semmit nem közölt az erre vonatkozó terveiről, a USA Today szerint több, folyamatban lévő fejlesztés is azt sugallja, hogy a száműzött funkció hivatalosan is visszakerülhet a Windows 8-ba, miután távozott a cégtől a Windows-részleget vezető Steven Sinofsky.
Startmentes övezet
©
A Windows 8 felhasználói felületét sok kritika érte. A legutóbbi, egyben egyik legfontosabb az elismert ergonómiai szakértő, Jakob Nielsen véleménye volt. A szakember szerint a Windows 8 szörnyeteg, a mobil eszközökön és táblákon olyan, mint Dr. Jekyll, egy megváltásra váró megkínzott lélek, míg a hagyományos számítógépeken a Windows 8 már Hyde, egy szörnyeteg, ami terrorizálja a szegény irodai munkásokat és megfojtja a munkájukat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő

Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő

Óvintézkedésekkel vizsgázhatnak majd a szakképzésben tanuló diákok

Óvintézkedésekkel vizsgázhatnak majd a szakképzésben tanuló diákok

Pozitív önmagunk megtalálása a járvány legkeményebb hullámában

Pozitív önmagunk megtalálása a járvány legkeményebb hullámában