szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha van pár percnyi időnk, érdemes kipróbálni a Google játékát, a Chrome böngészőben játszható Cube-ot. Csak azután nehogy nagyon belefeledkezzünk!

Bizonyára jól ismerjük azt a játékot, amelyikben egy kis golyót kell egy labirintusban célba vezetnünk, méghozzá úgy, hogy ide-oda mozgatjuk a játékteret. Ezt a játékot hozta össze térképével a Google, s megszületett a Cube nevű bővítmény.

A letöltése után azonnal beilleszkedik a Chrome-ba, azonban még pár másodpercet várnunk kell, hogy betöltődjék mind a nyolc helyszín (közöttük New York, San Francisco, Tokió), majd kezdődhet is a kis kék golyó célba juttatása.

A játékteret természetesen ez esetben nem mozgathatjuk, azonban az egerünk mozgatásával lehetőség nyílik a virtuális döntögetésre. A célba juttatást tereptárgyak, épületek, hidak stb. nehezítik. Valójában egyetlen ellenfelünk van, méghozzá az idő, s bár a nyolc pálya nem tűnik túl soknak, azonban ha meg szeretnénk dönteni saját csúcsunkat, könnyű belefeledkezni ebbe a mindig kéznél, pontosabban böngészőnél lévő játékba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kormány március 16-ig meghosszabbította a veszélyhelyzetet

A kormány március 16-ig meghosszabbította a veszélyhelyzetet

A börtönben elhunyt Peter Gotti egykori New York-i maffiafőnök

A börtönben elhunyt Peter Gotti egykori New York-i maffiafőnök

Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős

Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős