szerző:
hvg.hu

A Windowsokhoz hasonló módon kell majd aktiválni az új Xboxhoz kiadott játékokat, a programok egyetlen géphez társíthatók majd - értesült az Edge.

Régóta nem ismeretlen megoldás a játékszoftverek világában az aktiváló kód használata, vagy éppen a programok online aktiválása. Az viszont kifejezetten szokatlannak számít, hogy egyetlen tulajdonos játszhasson csak vele, az Edge információi szerint azonban éppen ennek bevezetésére készül a Microsoft, megölve ezzel az xbox-os használtjáték-piacot, valamint a játékok baráti körben való cserélgetését.

Az Edge forrása egyúttal megerősítette az új Xbox konzollal kapcsolatban nemrég kiszivárgott specifikációs lista valóságtartalmát. Azt is hozzátette: az új Xbox-ra szabott játékok 50 gigás Blu-ray lemezeken érkeznek majd.

A Microsoft egyik konzolpiaci vetélytársa, a Sony a várakozások szerint február 20-án jelenti majd be új gépét, a PlayStation 4-et, ami hozzánk csak jövőre érkezhet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!