szerző:
hvg.hu

A PC-k, a konzolok és a mobilos platformok után egy újabb felületet hódított meg a Worms, immár a Facebookon is játszható.

A Worms névről lehet, hogy nem ugrik be mindenkinek, hogy melyik játékról van szó, de a kukacokkal való egymásra lövöldözés már biztos nagyon sokakban felidézi az 1995 óta hódító játék valamelyik verzióját. A játék mögött álló Team 17 most hozta össze a program facebookos verzióját, melyben az ismerőseink vezérelte kukacok ellen játszhatunk a két alapból elérhető, vagy az általunk létrehozott szigetek valamelyikén. A cél ezúttal is az, hogy a másik fél kukacait hamarabb likvidáljuk a 19 fegyver valamelyikével, mint ahogy ő tenné a mi egységeinkkel ugyanezt.

A Worms ingyen játszható a Facebookon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!