szerző:
hvg.hu

A kiszivárgott információk szerint a Sony az eddigieknél olcsóbban dobja majd piacra következő generációs konzolját.

A japán The Asahi Shimbun információi megerősíteni látszanak a korábbi, 400 dollárról szóló információkat. A lap arról számolt be, hogy Japánban 40 ezer jen, azaz kb. 426 dollár lehet majd az új konzol, ami nagyságrendileg megegyezik a korábbi, 400 dollárról szóló hírekben lévő értékkel. Emlékeztetőül: a 2006-ban PlayStation 3 nyitóára 599 dollár volt.

A várakozások szerint a Sony február 20-án jelenti be a PlayStation 4-et, ami Japánban és az USA-ban még idén, Európában pedig jövőre kerülhet forgalomba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!