szerző:
hvg.hu

Nem (csak) az erős hardvert szánja az új PlayStation felhasználócsalogató tulajdonságának a Sony.

A Joystiq a Nikkei egyik névtelen, Sonynál dolgozó forrására hivatkozva állítja, hogy a várakozások szerint február 20-án bemutatandó új PlayStation konzol "új játéklehetőségeket" hoz majd a platformra, melyek elsősorban a más eszközökkel való összekapcsolódással érhetők majd el. Ha ez így lesz, akkor a "más eszközök" alatt egészen biztosan érthetjük majd a gyártó kézikonzolját,a  PS Vitát, valamin az Xperia mobilokat is.

Emlékezetes: a Sony korábban éppen azért döntött úgy, hogy az Ericsson részének kivásárlásával, egyedül folytatja mobilos tevékenységét, hogy minél szorosabb integrációt tudjon végrehajtani különböző platformjai közt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!