szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hála a tárhelyszolgáltatók ingyenes ajánlatainak, immár akár külön felhőmappákat is készíthetünk, s a legkülönbözőbb helyeken tárolhatjuk fájljainkat. Jó hír mindehhez, hogy a Box.com is egyre nagyvonalúbb.

Érdemes sietni, hiszen kérdés, meddig tart a Box.com speciális promóciója, amelynek keretében 50 Gbájtnyi ingyen tárhelyet kínál. (Talán emlékeznek még, hogy tavaly augusztusban is volt egy hasonló kezdeményezés, akkor 25 GB tárhelyet kínáltak.)

Ha fellépünk a promóciós oldalra, máris látható, hogy egy, a Dell-lel közösen indított kampányról van szó, de nem kell megijedni, akkor is megkapjuk ezt a bizonyos 50 gigát, ha nem vagyunk Dell-ügyfelek.

Az ingyen tárhely birtoklásának feltétele mindössze néhány adatunk (név, e-mail cím, telefonszám – ez utóbbit senki sem fogja ellenőrizni) megadása, illetve az ellenőrző e-mailben küldött linkre kattintás. Ha augusztusban bejelentkeztünk már a 25 Gbájtra, ám most az 50 Gbájtos tárhelyet is szeretnénk, akkor egy másik e-mail címmel kell regisztrálnunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!