szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

E-mailben terjedő átverésre figyelmezteti ügyfeleit a Telenor. A mobilszolgáltató facebookos oldalán közölte: nem a cégtől származik az a rossz magyarsággal, valószínűleg géppel fordított levél, melynek célja az ügyfelek megtévesztése.

Feltehetőleg Google Fordító segítségével magyarították (rosszul) azt a látszólag telenoros levelet, melynek veszélyeire a szolgáltató hívta fel a figyelmet. Az elsőként a Pénzcentrum.hu által kiszúrt facebookos figyelmeztetés szerint bár az e-mail a Telenor arculati elemeit hordozza, küldéséhez semmi köze a vállalatnak. A Telenor azt kéri: senki ne kattintson az e-mailben található linkre.
©
Hasonló üzenetek rendre feltűnnek a neten, legutóbb egy másik hazai mobilszolgáltató, a Vodafone nevében próbálták megtéveszteni az óvatlanokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!