szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ingyen adja androidos készülékekre, iPhone-ra és iPadre is optimalizált játékát az EA. A Real Racing 3 a mobilos autós játékok eddigi leglátványosabb darabja.

Megjelent, és mind az App Store-ból (iPhone, iPad), mind az androidos Google Play áruházból letölthető az Electronic Arts Real Racing szériájának legújabb, harmadik darabja. Az autós játék mobil eszközökön szokatlan látványt nyújt, bőséges a választható autópark, és az iGamer tesztje alapján az irányítás is kifinomult lett. Egyedüli kritikát a játékon belüli fejlődés kapott: vannak, akik úgy látják, hogy a normális előremenetelhez túl sok alkalmazáson belüli vásárlást kell kifizetni.

A felhasználói tapasztalatok szerint a játék az iOS eszközök közül még a régebbi darabokon (iPhone 4) is kifejezetten jól megy, az androidos felhasználók közül viszont a gyengébb modellek tulajdonosai sokféle hibára panaszkodnak. Az androidos alkalmazás értékelése – valószínűleg éppen emiatt – egy nap után négyes átlag alatt van, az iPhone-ra és iPadre optimalizált verzió viszont 4,5 csillagon áll, tehát kifejezetten meg vannak vele elégedve a felhasználók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tízezer tesztet osztott szét a főváros a kerületek között az iskolanyitás előtt

Tízezer tesztet osztott szét a főváros a kerületek között az iskolanyitás előtt

"Én mennék, de anyukám nem enged" – gyerekek vallanak az iskolanyitásról

"Én mennék, de anyukám nem enged" – gyerekek vallanak az iskolanyitásról

A válság elsöpörte Budapest legrosszabb éttermét

A válság elsöpörte Budapest legrosszabb éttermét