szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Lazors egy jól felépített logikai játék: az első pályák elemeit másodpercek alatt helyükre húzza az ember, de a magasabb szintek megoldása már nem olyan egyszerű.

Nemrég még 1,79 euróért volt letölthető a Lazors az App Store-ból, de pár hete üzleti modellt váltott az app: a letöltés ingyenes, fizetni csak akkor kell, ha a játékon belül kevesebbet szeretnénk gondolkozni – ami persze éppen egy logikai játék lényege, tehát inkább a gondolkozást, mint a fizetést ajánljuk. A Lazorsban egy vagy több lézersugarat kell úgy tükröznünk a különböző pályaelemekkel, hogy a lézer végül minden szürke körrel jelölt helyre elérjen. Hogy ez mennyire érdekes időtöltés tud lenni, jól mutatja, hogy a játék több ország App Store-jában is a letöltési toplista elején szerepel.

Akinek a Lazors végigjátszása után – vagy helyett – jobb ötlete támad, az küldje be Smartgame pályázatunkra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Habsburg György: Szélhámos a Dunaferr-ügyben feltűnt ukrán Habsburg

Habsburg György: Szélhámos a Dunaferr-ügyben feltűnt ukrán Habsburg

Az autós szimulátorozás lesz az egyik versenyszám a virtuális olimpián

Az autós szimulátorozás lesz az egyik versenyszám a virtuális olimpián

Tóta W.: Az új miniszterelnök

Tóta W.: Az új miniszterelnök