szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Domainenként 50 000 Ft-ot fizethet a vitarendezési eljárás elbukása miatt a Bónusz Brigád - írja a domainABC.hu.

A arubonusz.hu, arubonuszok.hu, termekbonusz.hu, termekbonuszok.hu, kuponbonuszok.hu, bonuszkuponok.hu domainneveket az SOS Egyesület (Segítsünk Országunk Sorsán Egyesület) igényelte 2013. január 7-én. Az igény ellen a Bónusz Brigádot üzemeltető Skoopy Kft. élt kifogással, és kérte a delegálás megtagadását.

A vitarendezésben döntő Tanácsadó Testület nem tudta elfogadni a Bónusz Brigád azon – a Google keresőben első találatként való megjelenésre hivatkozással előadott – érvelését, mely szerint a „bónusz” kifejezés olyan nagymértékben kötődik a Panaszos üzleti tevékenységéhez, hogy annak más piaci résztvevő általi használata az üzleti tisztesség követelményét sértené.

A testület ezért a domaineket az SOS Egyesületnek ítélte, a vitarendezési eljárás elbukása miatt pedig a Bónusz Brigád tulajdonosának összesen 300 ezer forintot kell megfizetnie.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új, életveszélyes drog jelent meg Magyarországon, eddig 11-en haltak meg tőle

Új, életveszélyes drog jelent meg Magyarországon, eddig 11-en haltak meg tőle

Beperli korábbi vezérigazgatóját a McDonald’s

Beperli korábbi vezérigazgatóját a McDonald’s

Hatalmas viharok és felhőszakadások miatt adtak ki riasztást

Hatalmas viharok és felhőszakadások miatt adtak ki riasztást