szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Legtöbben a PowerPointot használják prezentációk készítéséhez, de egyre többen vetik be a magyar startupként induló Prezi megoldását is. Más eszközöket viszont kevesen ismernek, pedig a DragonWeben megjelent írás szerint mindkettőnél van egyszerűbb és intuitívabb, ráadásul teljesen ingyenes lehetőség is.

"Nem vagyok a PowerPoint vs. Prezi vita híve, mert szerintem mindkettővel lehet kiemelkedően jót alkotni – minden azon múlik, van-e ötlet, van-e indíttatás egy igazán figyelemfelkeltő és a figyelmet fenntartó perezentáció elkészítésére" - írja bejegyzésében a DragonWeb blog szerzője.

A blog a két ismert eszköz mellett más megoldások kipróbálását is javasolja, melyek közül az egyik egyszerűbb és intuitívabb, mint a PowerPoint vagy a Prezi, a blogger tapasztalatai szerint villámgyorsan össze lehet állítani egy egészen jó kis prezentációt.

Az alternatív prezentációkészítő lehetőségekről bővebben olvashat a DragonWeben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A hitetlen influenszer és a halál. Müller Cecília tévedése

A hitetlen influenszer és a halál. Müller Cecília tévedése

Az idei legszebb magyar szerelmes filmet nevezzük be az Oscarra

Az idei legszebb magyar szerelmes filmet nevezzük be az Oscarra

Távozik az Index vezérkara

Távozik az Index vezérkara