szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha megvannak a magunk kedvenc weboldalai, amelyeket minden nap után megnyitunk szépes, sorban egymás után, akkor bizonyára érdekes lesz számunkra, miként egyszerűsíthetjük le egyetlen kattintásra ezt a műveletsort.

Egyetlen kattintással akár tucatnyi weboldalt is megnyithatunk, feltéve, hogy telepítettük a Website Opener nevű Chrome-bővítményt.

A letöltése után (innen) egy fekete csillag jelzi a felső eszközsávba, hogy a bővítmény hozzáadódott a böngészőnkhöz. Ha a jobb egérgombbal rákattintunk, akkor a Beállítások menüpont választásával adhatjuk hozzá azoknak a site-oknak az URL-jeit, amelyeket majd meg szeretnénk nyittatni.

Hasznos jellemző, hogy a könyvjelzőnkből is importálhatunk oldalakat, ez igencsak megkönnyíti a dolgunkat. A felvitt URL-ek sorrendjét a nyilakra kattintva tetszésünk szerint megváltoztathatjuk, s bármikor, bármelyiket eltávolíthatjuk közülük.

A továbbiakban pedig a böngészőnk megnyitása után elég a már említett fekete csillag ikonra kattintani, és egymás után nyílnak meg a korábban kiválasztott oldalak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lovagi címet kaphat Lewis Hamilton

Lovagi címet kaphat Lewis Hamilton

91 újabb áldozata van a koronavírusnak, közel háromezerrel nőtt az aktív esetszám

91 újabb áldozata van a koronavírusnak, közel háromezerrel nőtt az aktív esetszám

A koronavírus miatt zárva lévő koncerttermet bérel hajléktalanok számára Hamburg

A koronavírus miatt zárva lévő koncerttermet bérel hajléktalanok számára Hamburg