szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különféle eszközök (témák) vannak, amelyekkel megváltoztathatjuk a Firefox küllemét. De talán egyikkel sem megy ez olyan egyszerűen, mint az alábbi kiegészítővel.

Ha már unja Firefox böngészőjének küllemét, egyszerűen változtathat rajta. Ehhez mindössze a Stratiform nevű kiegészítőt kell letölteni (innen).

Miután hozzáadódott a Firefoxhoz, elkezdhetjük a böngésző testre szabását. Szinte nincsen olyan apró részlete a browserünknek, amelyet ne változtathatnánk meg. Bűvészkedhetünk például a fülek, eszközsorok, gombok színével, sőt a fülek formáját, méreteit is átalakítgathatjuk, és változtathatunk a szövegmezőkön is.

Eltérő színnel jelölhetjük az aktív és a passzív füleket, mi több, a Firefox ikonjainak megjelenésén is módosíthatunk, illetve más böngészőkre hajazó tűzrókát is kialakíthatunk. A módosításoknak csak a fantáziánk szab határt, a kiegészítő ugyanis rengeteg eszközt kínál.

Még arra is van lehetőség, hogy ha megunjuk a megváltoztatott Firefoxot, egyetlen mozdulattal visszaállítsuk az eredeti állapotába.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megéri nemcsak okosan, hanem környezettudatosan is befektetni

Megéri nemcsak okosan, hanem környezettudatosan is befektetni

MNB: Magyarország a dobogón van az európai járványkezelésben

MNB: Magyarország a dobogón van az európai járványkezelésben

Feminista volt vagy nőgyűlölő? 100 éves lenne Helmut Newton

Feminista volt vagy nőgyűlölő? 100 éves lenne Helmut Newton