szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha éppen utazni készülünk, nem árt közelebbről is szemügyre venni azt a helyet, ahova mennénk, például egy igen gyors Street View betekintéssel.

Az Instant Google Street View egy ingyenes online szolgáltatás, amely azonnal megmutatja a keresőmezőbe ütött cím Street View nézetét – amennyiben készült ilyen (ha nem, akkor marad a jól megszokott Google térképnézet). Így azután közelebbről is szemügyre vehetjük azt a környéket, ahova éppen készülünk, de akkor is remek szórakozást nyújt az oldal, ha csak úgy céltalanul „barangolnánk” a nagyvilágban.

Ha a főképernyőn a Street View nézetre kapcsolunk (ezt a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva tehetjük meg), akkor jobbra alul egy kis négyzetben megmarad a műholdas nézet, és akár ezen is navigálhatunk, miközben a Street View is változni fog.

Lehetőség van véletlenszerű Street View képeket is kérni az adott környékről, lementhetjük az aktuális Street View képet, sőt még egy linket is kapunk, ha a látványt meg szeretnénk osztani másokkal is.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már most látszik, hogy Biden máshogy kezeli majd a koronavírust, mint Trump

Már most látszik, hogy Biden máshogy kezeli majd a koronavírust, mint Trump

Csányi Sándor: Nem kell több stadiont építeni

Csányi Sándor: Nem kell több stadiont építeni

Se a Tescónál, se az Auchannál nem tudtak még megegyezni az idei bérekről

Se a Tescónál, se az Auchannál nem tudtak még megegyezni az idei bérekről