szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többféleképpen is tárolhatjuk, sőt megoszthatjuk és elérhetjük nagyobb állományainkat egy ügyes, ingyenes webszolgáltatás segítségével.

Annak sem kell lemondania a Copy nevű fájlmegosztó és –tároló szolgáltatásról, aki nem szívesen adja ki e-mail címét. Ez a webszolgáltatás ugyanis alapból nem ragaszkodik a regisztrációhoz, így azután bárki igénybe veheti.

Egyszerűen tegyük a fogd és dobd módszerrel a megosztani kívánt állományt a Copy kijelölt mezőjébe, vagy ha tallózással szeretnénk megkeresni számítógépes mappáink között, akkor csak kattintsunk rá, s máris előkerül a tallózás ablaka.

Csak jelöljük ki a fájlt, és néhány másodpercen belül már kapunk is egy linket, amelyről bármikor elérhető a feltöltött állomány. Ezt a linket bárkinek elküldhetjük (akár az oldalon is, erre is van ugyanis egy ablak), és a címzettünknek sincs szüksége regisztrációra, jelszóra, a link elvezeti az állományhoz, amit azonnal letölthet.

Mindehhez alapból 5 GB-nyi ingyen tárhelyet kapunk, amit egyszerűen feltornázhatunk. További 5 giga jár ugyanis azért, ha letöltjük a windowsos (maces, linuxos) vagy mobil klienst. Ennek nemcsak a plusztárhely miatt van haszna, hanem azért is, mert e kis program birtokában már menedzselni is tudjuk a felhőbe tett állományokat.

Újabb két 2 gigabájthoz jutunk, ha tweetelünk a Copyról, s egy kis ideig most azért is lehet további 5 gigát kapni, ha az ismerőseink a mi ajánlásunk hatására jelentkeznek be az oldalra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre valószínűbb, hogy a félig magyar Anthony Blinken lesz az USA új külügyminisztere

Egyre valószínűbb, hogy a félig magyar Anthony Blinken lesz az USA új külügyminisztere

A koronavírus miatt zárva lévő koncerttermet bérel hajléktalanok számára Hamburg

A koronavírus miatt zárva lévő koncerttermet bérel hajléktalanok számára Hamburg

7 milliárd forintos támogatást kap a divatipart

7 milliárd forintos támogatást kap a divatipart