szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az „i” eszközök egyik nagy hátránya, hogy kissé nehézkes az adatcsere köztük és a számítógép között. Pedig van erre egy igazán egyszerű megoldás, sajnos azonban nem mondható olcsónak.

Aki már próbálta is valaha, az tudja, nem is olyan egyszerű adatokat (fényképeket, zenét stb.) cserélni az iPhone, iPad és a számítógép között. Igaz, van néhány szoftveres megoldás, azonban ezek sem teljes körűek.

Most egy hardveres eszköz jóvoltából gyerekjátékká egyszerűsödhet le ez a művelet. A Photofast i-Flasdrive egy, szokottnál kissé testesebb meghajtó, amelyet akár a korszerűbb Lightning, akár a régebbi 30 tűs csatlakozóba helyezhető, és ezután egyszerűen rámásolhatók az adatok a telefonról/táblagépről.

Forrás: mikeshouts.com

Minthogy a másik vége USB-s, ezt a komputerünkhöz köthetjük, és máris felvihetjük rá a korábban átmásolt adatokat. Természetesen mindez fordítva is működik.

Roppant kényelmes megoldásról van szó, azonban sajnos ennek az ára is megvan: a 8 GB-os változat 100, míg a 16 GB-os 150 dollárba kerül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Operatív törzs: 191 ezer pedagógust tesztelnek le péntekig

Operatív törzs: 191 ezer pedagógust tesztelnek le péntekig

Akciós áron kínálják az ékszereket Vajna Tímea bedőlt gyémántérdekeltségéből

Akciós áron kínálják az ékszereket Vajna Tímea bedőlt gyémántérdekeltségéből

Senna ifjúkorába repít vissza ez az eladó Mercedes 190 E 2.3 16V

Senna ifjúkorába repít vissza ez az eladó Mercedes 190 E 2.3 16V