A szolgáltatást használók április 30-ig, azaz keddig kimenthetik az adataikat. Ehhez a
címre ellátogatva a "Request Backup" gombra kell kattintani. A szolgáltató e-mailben jelzi, ha letölthetővé vált a teljes mentés, amit az iménti webcímen lehet ezután letölteni.