szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Amennyiben iOS-es készülékünkre valamilyen appot töltenénk le, általában fel kell keresnünk az Apple alkalmazásboltját. Azonban akár ki is hagyhatjuk ezt a lépést, mi több, még csak a telefonunkat/táblagépünket sem kell kézbe vennünk.

Igazán könnyen, akár közvetlenül a böngészőből is letölthetünk alkalmazásokat iPhone-unkra/iPadünkre egy különleges Chrome-bővítmény segítségével.

A béta-állapotban lévő Crosswa.lk innen tölthető le, és a települése után látszólag nem történik semmi. Azonban ha olyan oldalra jutunk el böngészésünk során, ahol letölthető iOS-es alkalmazásokról van szó, a bővítmény ikonja megjelenik a felső beviteli sor jobb szélén, jelezve, van mit tennie.

Ha rákattintunk, először meg kell adnunk iTunesos, illetve AppStore-os azonosítónkat (a szolgáltatás megígéri, hogy ezt sehova sem menti el - aki elhiszi neki, csak az lépjen tovább), illetve a készülékünkön engedélyeznünk kell az appok automatikus letöltését (Settings/iTunes&AppStore/Automatic Downloads – Apps).

Ezután az ikonra történő kattintás hatására egy lista ugrik elő a letölthető alkalmazásokról, és az is jelölve van, melyek közülük a fizetősek – ezt nem is engedi letölteni a Crosswa.lk. A többinél viszont elég a send to device gombra kattintanunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!