szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mindannyian ismerjük azt a roppant idegesítő pillanatot, amikor egy fontos beszélgetés közepén merül le a telefonunk, és már szeretteinket sem tudjuk értesíteni, hogy miért nem érnek el. Egy alkalmazás megkímél bennünket a magyarázkodástól.

Ha nem akarjuk, hogy szeretteink aggódjanak, hogy nem érnek el telefonon (holott egyszerűen csak lemerült a készülékünk), és azt sem szeretnénk, ha később magyarázkodni kellene, miért is szakadt félbe egy fontos beszélgetés, ráadásul androidos telefonunk van, akkor érdemes telepíteni a Last Message nevű ingyenes alkalmazást.

Igazán hasznos és jó ötletről van szó, ugyanis az app, amennyiben akkumulátorunk töltöttségi szintje egy előre megadott érték alá esik, előre megadott módon (SMS-ben, e-mailben, de akár a Facebookon, a Twitteren) értesíti ugyancsak megadott kontaktjainkat arról, hogy lemerül a telefonunk. Természetesen itt is mi adhatjuk meg, hogy ezt milyen szöveggel tegye.

Az app azonban nem csak ezt tudja: a Stats pont alatt akkumulátorunk egészségi állapotáról is részletes felvilágosítást kapunk.

A Last Message Android 2.2 vagy magasabb verziójú operációs rendszert futtató telefonokra tölthető le a Google Play-ből.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
700 000 évre néztek vissza a tudósok: hogyan változott az óceánok hőmérséklete?

700 000 évre néztek vissza a tudósok: hogyan változott az óceánok hőmérséklete?

Raúl Castro bejelentette lemondását

Raúl Castro bejelentette lemondását

Videó: járókelők között raboltak ki egy idős férfit Ferencvárosban, senki sem állt meg segíteni

Videó: járókelők között raboltak ki egy idős férfit Ferencvárosban, senki sem állt meg segíteni