szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A böngészők Előzmények lehetősége segít abban, hogy egyszerűen megtaláljunk egy-egy korábban felkeresett weboldalt. Azonban ezt csak a saját gépünkről érhetjük el. Vagy mégsem?

Bár nem hangzik egyszerűnek, mégsem lehetetlen, hogy akár a távolból, valaki másnak a gépéről megnézzük, milyen oldalakat kerestünk fel korábban. Ehhez azonban kell egy kis segítség, nevezetesen az Archify nevű szolgáltatás, illetve az általa kínált böngészőbővítmény.

Mindenekelőtt regisztrálnunk kell az Archify oldalán – ez történhet Facebook- vagy Twitter-hozzáférésünkkel, esetleg e-mail címünk és jelszavunk megadásával, majd le is tölthetjük a bővítményt.

A települése után egy kis türelmet kér tőlünk a szolgáltatás, körülbelül egy órára van szükség ahhoz, hogy valóban aktívvá váljék fiókunk. Ezután viszont már online is tárolódnak böngészési előzményeink, azonban megadhatunk olyan oldalakat, amelyeket szeretnénk kihagyni ebből.

A továbbiakban – a megfelelő jelszó vagy hozzáférés birtokában – akárhonnan, akármikor elérhetjük böngészési előzményeinket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 4. rész

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 4. rész

Pénzzel jutalmazzák azokat a közmunkásokat, akik gyorsan átlépnek a versenyszférába

Pénzzel jutalmazzák azokat a közmunkásokat, akik gyorsan átlépnek a versenyszférába

Elkobozzák a nagybányai polgármester igazolatlan eredetű vagyonát

Elkobozzák a nagybányai polgármester igazolatlan eredetű vagyonát