szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha valaki igazán jól informált szeretne lenni, tudni szeretné, mi az, amiről a nagyvilágban beszélnek, és angolul is ért valamennyit, annak érdemes felkeresnie az alábbi oldalt.

A világban mindig történik valami, e sorok írásakor például az oklahomai ítéletidő és a török zavargások álltak a nagy hírportálok híreinek élén. Valamennyi oldalra ellátogatni, valamennyi tophírt elolvasni persze nincs időnk, szerencsére leveszi ezt a terhet a vállunkról a Newsibly nevű oldal.

A site a legismertebb külföldi oldalak legaktuálisabb, legforróbb híreit gyűjti csokorba, így ha valaki tényleg jól értesült akar lenni, elég ide ellátogatnia.

Beállítható, hogy a legfrissebb vagy pár nappal korábbi hírekre vagyunk-e kíváncsiak, sőt még azt is meghatározhatjuk, melyik nagy hírportál értesüléseit részesítjük előnyben.

Persze nem biztos, hogy mindenkit a politika érdekel, van, aki arról olvasna szívesen, mi újság az Apple vagy mondjuk a Google háza táján. Nos, nem maradnak hírek nélkül ezek a felhasználók sem, ugyanis az oldal keresőmezőjébe tetszőleges fogalmat beüthetünk, s ha vannak kapcsolódó hírek, azonnal meg is jelennek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyházi fenntartásba kerülhet a szántódpusztai majorság

Egyházi fenntartásba kerülhet a szántódpusztai majorság

Fülöp herceg temetése képekben

Fülöp herceg temetése képekben

Brüsszelnek se lenne ellenére a társasági adó minimuma

Brüsszelnek se lenne ellenére a társasági adó minimuma