szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Állítólag az iOS 7 kezdőképernyőjét mutatja egy kiszivárogtatott fotó, azonban van, aki inkább fake-nek tartja.

Sokan várják már az iOS 7-et, amely végre markáns változást ígér az iOS-világban, így azután érthető, hogy még a rajongók is készítettek koncepcióvideókat az új felületről.

Legutóbb egy fotó szivárgott ki az iOS 7-ről, pontosabban annak kiinduló képernyőjéről. Bár egy meglehetősen rossz minőségű képről van szó, a 9to5Mac úgy véli, valóságos lehet, azonban egy korai iOS 7 alfa verziónak tartja.

Forrás: intomobile

Mások, köztük az intomobile oldal  viszont inkább hamisítványnak ítéli, arra hivatkozva, hogy túl sok az üres hely a felső állapotsor és az első ikonsor között, ráadásul az egész stílusa inkább a Samsungra, mint az Apple-re vall. Azt is furának tartja, hogy a Newsstandnál megjelenik a már elvetett „fa” téma.

Nos, valószínűleg nem kell sokat várnunk az igazság pillanatára, ugyanis az Apple – állítólag – bemutatja az új iOS 7-et a jövő heti WWDC-n (Worldwide Developer Conference).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Még két napig lehet elküldeni az szja-s sms-eket a NAV-nak

Még két napig lehet elküldeni az szja-s sms-eket a NAV-nak

Megérné-e pénzt osztani annak, aki beoltatja magát?

Megérné-e pénzt osztani annak, aki beoltatja magát?

Turistabuszok özönétől tartanak a Déli pályaudvar régi vágányai mellett élők

Turistabuszok özönétől tartanak a Déli pályaudvar régi vágányai mellett élők