szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aki szeret zenét hallgatni netezés közben, annak kihagyhatatlan az alábbi alkalmazás.

Több mint 70 ezer előadó, 30 millió szám, és mindez ingyen – hát kell ennél több a zenehallgatáshoz? Ezt kínálja a YouZeek nevű netes szolgáltatás, amelyet akár Chrome-unkba is tehetünk. Ez utóbbihoz persze le kell töltenünk a kapcsolódó bővítményt – innen.  

Miután települt a böngészőnkbe, megjelenik az ikonja az Új lap mögött megbúvó alkalmazások között. Ha rákattintunk, felkerülünk a már említett weboldalra.

A lehetőségeink pedig ettől kezdve korlátlanok. Kereshetünk előadókra, országonkénti topok közül választhatunk, egyes számokat, de akár teljes albumokat is behívhatunk, és akár műfajok szerinti bontást is kérhetünk.

Az oldal tetején találjuk a lejátszáshoz kapcsolódó eszközöket. Amennyiben YouTube-videó is van a választott számhoz, az is megjelenik az oldalon.

A YouZeek használatához nincsen szükség regisztrációra, viszont ha lejátszólistát készítenénk, megnéznénk barátaink hasonló listáját, megosztanánk az éppen hallgatott számot, akkor Facebook-, Twitter- vagy Google+-hozzáférésünkkel  azért regisztrálhatunk, illetve YouZeek-accountot is készíthetünk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!