szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Napi vízfelhasználásunkat akár olyan döntésekkel is befolyásoljuk, hogy mit eszünk, mivel közlekedünk. Az Electrolux YourWaterMark alkalmazásával most bárki könnyen ellenőrizheti, mennyire takarékos vízfogyasztó.

Az ENSZ Gazdasági és Szociális Ügyek Főosztálya szerint 2025-re 1,8 milliárd ember él majd olyan országban vagy régióban, melyet abszolút vízhiány fog sújtani, a világ népességének kétharmada számára pedig szűkös vízkészletek állnak majd rendelkezésre.

Vízfelhasználásunkat azzal is befolyásoljuk, hogy mit eszünk, mit iszunk, hogyan közlekedünk. Az Electrolux YourWaterMark facebookos alkalmazásával bárki könnyen ellenőrizheti mennyire takarékos vízfogyasztó. A vízfelhasználás csökkentésében pedig Zem Joaquin környezetvédelmi szakértő, az EcoFabulous.com alapítója segít tanácsokkal.

Az alkalmazás fejlesztését a Global Green USA, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezet, valamint a Nemzetközi Zöld Kereszt partnerszervezete felügyelte szakmailag.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!