szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Se szeri, se száma a rosszindulatú számítógépes kártevőknek, így érdemes minél több módszert bevetni, hogy kiszűrjük ezeket.

Semmit sem kell telepíteni a gépünkre, a BullGuard Virus Scan ugyanis egy online szolgáltatás, amely rosszindulatú kártevők után kutatva vizsgálja át a gépünket.

Egyszerűen lépjünk fel a szolgáltatás oldalára, majd kattintsunk a Start Scan gombra. Ha Chrome-ot használunk, a következő lépésben akár hozzá is adhatjuk böngészőnkhöz, így mindig el fogjuk érni a felső eszközsorból (mivel oda telepíti az ikonját). Persze ez nem kötelező, s a Mégsem gombra kattintva léphetünk tovább.

Most el kell fogadnunk a licencfeltételeket, és máris megkezdődik a vizsgálat. Tényleg nem telik el egy perc sem, és már kapjuk is az eredményt, ami, ha szerencsések vagyunk, olyan, mint amilyet ez a kép mutat.

A View the scan report feliratra kattintva részletes jelentést kapunk arról, hogy pontosan mit vizsgált a rendszer, és mit talált.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagy tudású, ingyenes videószerkesztő került az androidos Google Fotókba

Nagy tudású, ingyenes videószerkesztő került az androidos Google Fotókba

Gyorsabb és olcsóbb hitelfolyósítást ígér a Bankszövetség

Gyorsabb és olcsóbb hitelfolyósítást ígér a Bankszövetség

Kálmán Olga a legesélyesebb ellenzéki jelölt a II. kerületben

Kálmán Olga a legesélyesebb ellenzéki jelölt a II. kerületben