szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy hasznos webes szolgáltatás tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogyan törölhetjük a hozzáférésünket egy választott site-ról.

Nagyon sok netes szolgáltatás regisztrációhoz köti a használatát, azonban arról már kevesebbet közöl, hogyan lehet leiratkozni onnan. Ráadásul egyre több oldalon készítünk accountot, és mindegyiknél mások a leiratkozási szabályok.

Ahhoz, hogy kiigazodjunk a sokféle szabály között, érdemes felkeresnünk a valóban hasznos információkkal szolgáló Delentis oldalt.

Ezen – az egyébként angol nyelvű oldalon – ugyanis összegyűjtötték mindazt a rengeteg információt, amelyekre a leiratkozásnál szükségünk lehet.

Leiratkoznánk a Facebookról vagy bármelyik más oldalról? Csak üssük be a Delentis keresőmezőjébe az adott oldal nevét, és máris megkapjuk a lépésről lépésre útmutatót (mint említettük, angol nyelven), pontosabban azt, hogy mit is kell tennünk, illetve még jó pár fontos információt a teljes búcsúhoz. Ha az alkalmazásnak van mobilváltozata, arról is megtudhatunk mindent.

A Delentis jelenleg 800 oldalról szolgál leiratkozási információval, de folyamatosan bővítik a kínálatot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rab Árpád jövőkutató: az 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

Rab Árpád jövőkutató: az 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

Trump egyelőre nem árulja el, hogy elindul-e a 2024-es elnökválasztáson

Trump egyelőre nem árulja el, hogy elindul-e a 2024-es elnökválasztáson

Visszafordítják az autósokat a Normafáról, ha betelt a parkoló

Visszafordítják az autósokat a Normafáról, ha betelt a parkoló