szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vannak olyan weboldalak, amelyeken látványos fényképek is találhatók. Nézzük meg ezeket másképpen, mint eddig.

A weboldalakon elhelyezett szöveg általában elvonja a figyelmet a site képeiről, de előfordulhat, hogy minket éppen ezek érdekelnek. Ilyenkor jöhet jól az Ambient Aurea nevű Chrome-bővítmény használata.

Miután települt böngészőnkbe, megjelenik az ikonja a felső eszközsávban. Ha ezután egy fotókkal gazdagon ellátott weboldalra tévedünk, csak kattintsunk a bővítmény ikonjára, és máris elsötétül a képernyő, és egy képgalériában kapjuk meg az oldal képeit, amelyek között a szélső nyilakra kattintva lépegethetünk.

Ha a bővítmény ikonjára rákattintunk a jobb egérgombbal, és a Beállítások opciót választjuk, akkor a legkülönfélébb jellemzők beállításával teljesen megváltoztathatjuk, testre szabhatjuk a különleges képgalériát. Sőt ha valamelyik kép nagyon megtetszene, megoszthatjuk a Google+-on, a Facebookon vagy a Twitteren.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Módosította nőnapi üzenetét a BRFK

Módosította nőnapi üzenetét a BRFK

A Finn-öböl jegén táncolta el a hattyú halálát egy orosz balerina – videó

A Finn-öböl jegén táncolta el a hattyú halálát egy orosz balerina – videó

A KRÉTA működtetője vállalta a felelősséget a rendszer leállásáért

A KRÉTA működtetője vállalta a felelősséget a rendszer leállásáért