szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elég egy jó otthoni vagy munkahelyi nyomtató, továbbá az alábbi Chrome-bővítmény, és máris megússzuk, hogy el kelljen mennünk igazolványképet készíttetni.

Ha hirtelen szükségünk lenne egy igazolványképre, és van jó nyomtatónk, valamint megfelelő papírunk, akkor már csak egy igazolványkép-készítő programra van szükség. Korábban már mutattunk egy ilyen programot ebben a cikkünkben, viszont akár egy Chrome-bővítményre is rábízhatjuk ezt a feladatot.

A Make Passport/Visa/ID… bővítményt innen tölthetjük le, és tulajdonképpen a kapcsolódó oldal linkje kerül így be a böngészőnkbe. Mindez persze azt is jelenti, hogy akár közvetlenül is elérhetjük az igazolványkép készítését segítő oldalt.

Itt számos ország sablonjából válogathatunk, de akár mi is megadhatjuk a kép méreteit. A következő lépést a választott fotó feltöltése jelenti, majd ki kell jelölnünk a képen azt a részletet, amelyet majd viszont szeretnénk látni.

Ezután a Finish-re kell kattintanunk, és már tölthetjük is le igazolványképeinket a Download gombra kattintva.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Félig autós, félig gyalogos tüntetés jött össze az MTVA előtt

Félig autós, félig gyalogos tüntetés jött össze az MTVA előtt

Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele

Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele

Koronavírusos a lengyel elnök

Koronavírusos a lengyel elnök