szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megújult logóval, sok apróbb és nagyobb újítással, no meg egy sor hibajavítással érkezett meg a tűzróka legújabb verziója.

Új verzióhoz új logó is dukál – gondolhatták a Mozillánál, és bár a változás nem eget rengető, azért a jó megfigyelők néhány apróbb módosítást megfigyelhetnek az új logón, amely most talán az eredeti változatra emlékeztet leginkább.

Forrás: mindbusterz.com

Jóval érdekesebbek persze az újdonságok, például az, hogy a böngésző kapott egy Share (Megosztás) gombot, aminek köszönhetően ezentúl közvetlenül innen, egyetlen kattintással tudunk majd megosztani tartalmakat. Tartalomblokkolási lehetőséggel is bővült a Firefox, ha ezt engedélyezzük, megóvjuk gépünket a nem kívánt tartalmak, veszélyes pop-up ablakok nem biztonságos internettartalmak betöltődésétől.

A Mozilla még egy hálózatfigyelő eszközt is bevezetett, illetve lehetővé tette a navigációs sáv elrejtését, miközben lefelé görgetve nézünk egy tartalmat (ilyen a Chrome-ban is van). A HTML 5 támogatással rendelkező böngészőből most már közvetlenül válthatunk keresőszolgáltatást, és persze az is jó hír, hogy egyszerűbbé vált a bővítmények telepítése és gyorsabbá a H.264 videók dekódolása.

A Mozilla Firefox 23 számos biztonsági rés befoltozását is magával hozta.

Az újdonságok teljes listája itt nézhető meg, a Firefox 23 pedig innen tölthető le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Színészek álltak ki az SZFE-s diákok mellett: "Szüleik mellett szüleik" lesznek

Színészek álltak ki az SZFE-s diákok mellett: "Szüleik mellett szüleik" lesznek

Világelső szemműtét Japánban: iPS-sejtekből származó látósejteket ültettek be

Világelső szemműtét Japánban: iPS-sejtekből származó látósejteket ültettek be

Lecsúszott az emelőről a teherkocsi, tragédia lett a gumicseréből Ausztriában

Lecsúszott az emelőről a teherkocsi, tragédia lett a gumicseréből Ausztriában