szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha már könyveket, filmeket, elektronikai cikkeket rendelhetünk az Amazonon, miért ne vásárolhatnánk itt képzőművészeti alkotásokat is?

A bevezetőben feltett kérdésre adott igenlő választ az Amazon: elindította Amazon Fine Art nevű szekcióját, amelyben 150 galéria és kereskedő több mint 40 ezer képzőművészeti alkotását tette elérhetővé, azaz megvásárolhatóvá.

A mintegy 4500 művész között olyan nevek is szerepelnek, mint Monet vagy Andy Warhol, és bizony nem ritka a több ezer dolláros, sőt milliós tétel sem. Persze a vékonyabb pénztárcájúak is találnak itt festményeket, reprinteket, fotókat, úgyhogy bárkinek érdemes bóklásznia az oldalon. A keresést számos szempont könnyíti meg, lehet kutakodni művész, stílus, sőt még színek alapján is.

Az Amazon Fine Art oldal jelenleg béta fázisban van, és bár már most is zökkenőmentesen működik, még jó pár fejlesztésre számíthatunk a jövőben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Utcára mentek az emberek Prágában, Párizsban és Minszkben is

Radar360: Utcára mentek az emberek Prágában, Párizsban és Minszkben is

Öt éve nem látott trend jelent meg a lakáspiacon

Öt éve nem látott trend jelent meg a lakáspiacon

Sztárséfek tanítanak a fenntartható főzés praktikáira

Sztárséfek tanítanak a fenntartható főzés praktikáira