szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem mindig rizikómentes képeket letölteni a netről. Hiszen olykor az akaratunkon kívül is a szerzői jogok megsértésébe ütközünk. Nem így az alábbi oldalon.

Az úgynevezett ingyenképek sem mindig ingyenesek, vagy legalábbis nem használhatók tetszés szerinti célokra, esetleg vízjelek csúfítják el a fotót.

Más a helyzet az RGBStock oldalon, ahol rengeteg valóban ingyenes, nagyfelbontású fényképet találunk, amelyek bármilyen célra letölthetők, tehát nincsen korlátozva a felhasználási terület.

Érdemes az ingyenes regisztrációval kezdeni az oldallal való ismerkedést: a felhasználónevünk, az e-mail címünk és a jelszavunk megadása után egy ellenőrző e-mailt kapunk, és az ebben lévő linkre kattintva aktiválhatjuk a hozzáférésünket, majd egy rövid kérdőívet kell kitöltenünk.

Ezután már keresgélhetünk is a képek között, akár témák, akár célzott kulcsszavak alapján. Ha megtetszik egy fotó kis nézőképe, akkor kattintsunk rá, és máris megszemlélhetjük nagyobban is. Jobbra a kép készítésével kapcsolatos fontosabb információk láthatók, illetve az is, hogy hányan nézték meg, és hányan töltötték le.

Ha megtetszett a kép, akkor az alatta lévő download full size photo feliratra kattintva tudjuk letölteni nagyfelbontású változatban, de ha elég a kisebb kép (például mert weboldalra szeretnénk használni), akkor kattintsunk a képre a jobb egérgombbal, és a helyi menüből válasszuk a Kép mentése másként lehetőséget.

Ha elégedettek vagyunk a fényképpel, ne sajnáljunk egy Like-ot a fotóstól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem akarunk vezetés előtt alkoholt fogyasztani

Nem akarunk vezetés előtt alkoholt fogyasztani

"Köszönöm, Viktor" – Magyarország 150 lélegeztetőgépet ad Csehországnak

"Köszönöm, Viktor" – Magyarország 150 lélegeztetőgépet ad Csehországnak

46 ellenzéki város, falu és kerület állt ki közös nyilatkozatban az önkormányzatiság mellett

46 ellenzéki város, falu és kerület állt ki közös nyilatkozatban az önkormányzatiság mellett