Balogh Csaba
Balogh Csaba
Tetszett a cikk?

Több olyan fotó is előkerült már, amelyik az iPhone 5C-hez köthető, de most először teljes valójában látható az Apple állítólagos olcsóbb telefonja. Nem állítjuk, hogy biztosan kamu, de legalábbis gyanús.

Alkatrészek és belsőség nélküli hátlap helyett ezúttal egy hivatalos fotónak tűnő képen látható az Apple régóta pletykált olcsó mobilja, az állítólag műanyag borítással érkező iPhone 5C. A Mobilissimo.ro azt írja, a fotót egy kereskedőtől kapták.

©

A kép hitelességét csökkenti a kereskedői vonal, nem túl valószínű, hogy egy hónappal a pletykált megjelenés előtt az Apple bárkinek is sajtófotókat küldözgetne. Szintén gyanúra adhat okot a fotón a kamera kivágásán felül és a két lyukkal mellette lévő LED vaku szélén felül és alul látható hiba. Ez arra utalhat, hogy vagy a képet rakták össze, vagy a mobilt - a kettő közül pedig egyik sem jellemző az Apple-re, és még akkor sem túl valószínű, ha az eddigieknél olcsóbb anyagokból készülő iPhone-ról van szó. Ha pedig egy prototípusról van szó, akkor nem túl valószínű, hogy arról sajtófotót készítenének Cupertinóban.

Mindez egyáltalán nem befolyásolja a készülék esetleges létezését, amire hivatalosan szeptemberben derülhet fény.

Ha máskor is szeretne értesülni a hasonló hírekről, lájkolja és figyelje a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hatszáz gyerek árvult el a koronavírus miatt, Áder alapítványt hoz létre a segítésükre

Hatszáz gyerek árvult el a koronavírus miatt, Áder alapítványt hoz létre a segítésükre

Utcát neveznek el Törőcsik Mariról Velemben

Utcát neveznek el Törőcsik Mariról Velemben

Tízezer tesztet osztott szét a főváros a kerületek között az iskolanyitás előtt

Tízezer tesztet osztott szét a főváros a kerületek között az iskolanyitás előtt