szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) által alapított díjat minden évben átadják annak, akit a szakmai zsűri a legérdemesebbnek ítél meg. A szervezet idén tizenkettedik alkalommal írta ki az Év CIO-ja pályázatot.

Az informatikai szakemberekből és szakírókból álló zsűri Kerper Gábornak, a Ringier Kiadó informatikai vezetőjének ítélte az elismerést. A szakemberre a hazai feladatai mellett a Ringier a nemzetközi projektek vezetését is rábízta.

A zsűri két körben választotta ki a díjazottat: először a hazai cégektől és a zsűritagoktól beérkező egyéni javaslatok alapján kialakította a díjra esélyes szakmai vezetők egy szűkített körét, majd felkérte őket rövid pályázati munka írására, végül a jelölteket személyesen meghallgatva hozta meg a döntését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!