szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyre több jel utal arra, hogy ebben a hónapban már valóban megismerhetjük az új Apple-termékeket.

Az Apple Insider birtokába jutott egyik belső vállalati dokumentumból, pontosabban egy naptárt ábrázoló képből kiderül, hogy az AppleCare dolgozói nem mehetnek szabadságra szeptember második felében.

Forrás: AppleInsider

Állítólag három nagy amerikai szolgáltató, a T-Mobile, az AT&T és a Verizon is korlátozza munkatársai szabadságolási elképzeléseit szeptember 15. és 28. között. Mindezek a jelek már egyértelműen utalnak az új iPhone-ok, azaz az iPhone 5S és az „olcsó” iPhone 5C indítására.

A források egyébként szeptember 20-i megjelenést valószínűsítenek, az iOS 7-re pedig – a korábbi évek menetrendjére alapozva – a szeptember 18-i debütálás tűnik a legvalószínűbbnek, bár mindezt hivatalosan még nem erősítette meg az Apple.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!