szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi webalkalmazás egyfajta – kreatív – játéknak sem utolsó.

3D-s modelleket készíthetünk, méghozzá 3D-s kis kockákból a UseCubes weboldalon. Amellett, hogy remek unaloműző, még a térlátásunkat is próbára tehetjük vele.

Ahogyan azt a nyitóoldalon is láthatjuk, elvileg három egyszerű lépésre lesz szükség, de azért ez a valóságban kissé bonyolultabb ennél.

Egy kis kocka a kiindulásunk, s ennek a különböző oldalára kattintva adhatunk hozzá további kockákat, a megjelenő nyilaknak megfelelően. Ha elrontanánk valamit, akkor jobbra fent, az Undo gombbal léphetünk vissza.

Az ecsetszimbólum színeket rejt, azonban nem árt tudni, hogy mindig csak egészben színezhetünk egy kockát, arra nincs mód, hogy az oldallapjait külön-külön színezzük. Az egérgörgővel nagyíthatjuk, illetve kicsinyíthetjük a modellünket.

Ha végül elégedettek vagyunk az eredménnyel, akkor azt megoszthatjuk a Facebookon, a Google +-on vagy a Twitteren, illetve egy linket is kapunk hozzá. A későbbiekben, ha erre kattintunk, nemcsak hogy előkerül a modellünk, de a szolgáltatás még forgatni is fogja azt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

Már elektromos autót is gyártunk, megérkezett a Mercedes EQB

Már elektromos autót is gyártunk, megérkezett a Mercedes EQB

Kijutott a világbajnokságra a női kézilabda-válogatott

Kijutott a világbajnokságra a női kézilabda-válogatott