szerző:
hvg.hu

A hazai sikerek és vírusszerű terjedés után, a sokakat megosztó kapjmeg.com ismerkedős szolgáltatás beindult a nemzetközi piacon is. Az Ntice eredetije alapvetően egy gyors kaland megteremtéséről szól, most azonban már a bármilyen célú ismerkedésen van a lényeg. Ami a legjobb: visszautasítás és lebukás kizárva.

A kapjmeg.com után nemzetközi vizekre evező, és a szex helyett az ismerkedésre koncentráló Ntice célja, hogy megreformálja a szimpátia alapú ismerkedést, és minimális szintre csökkentse a visszautasításból eredő kellemetlenségeket.

A szolgáltatást használónak előbb engedélyeznie kell, hogy az Ntice hozzáférjen facebookos adataihoz. Ez elengedhetetlen, az Ntice.co címen elérhető szolgáltatás ugyanis arra jó, hogy egy-egy facebookos eseményen meg tudjuk jelölni rajta azt, illetve azokat, akik szimpatikusak számunkra. Erről a másik fél semmilyen értesítést nem kap – kivéve, ha ő is szimpatikusnak jelöl minket, ekkor ugyanis az Ntice felfedi a két felhasználónak a közös érdeklődést. Nem fordulhat elő tehát az egyoldalú lebukás, és mivel a jelzést kölcsönös érdeklődés esetén kapjuk, a visszautasítás is ki van zárva.

A szolgáltatást üzemeltető csapat nemrég bekerült a legjobb nemzetközi akcelerátorok egyikébe: techpeaks.eu és szakmai zsűrije is támogatását ítélt meg a projektnek, ami összesen 225 000 euró "matching found"-ot jelent. Ezzel egy időben egy orosz befektető is megjelent a cégben.

Ha máskor is értesülni szeretne hasonló szolgáltatásokról, lájkolja és figyelje a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!