szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hazai sikerek és vírusszerű terjedés után, a sokakat megosztó kapjmeg.com ismerkedős szolgáltatás beindult a nemzetközi piacon is. Az Ntice eredetije alapvetően egy gyors kaland megteremtéséről szól, most azonban már a bármilyen célú ismerkedésen van a lényeg. Ami a legjobb: visszautasítás és lebukás kizárva.

A kapjmeg.com után nemzetközi vizekre evező, és a szex helyett az ismerkedésre koncentráló Ntice célja, hogy megreformálja a szimpátia alapú ismerkedést, és minimális szintre csökkentse a visszautasításból eredő kellemetlenségeket.

A szolgáltatást használónak előbb engedélyeznie kell, hogy az Ntice hozzáférjen facebookos adataihoz. Ez elengedhetetlen, az Ntice.co címen elérhető szolgáltatás ugyanis arra jó, hogy egy-egy facebookos eseményen meg tudjuk jelölni rajta azt, illetve azokat, akik szimpatikusak számunkra. Erről a másik fél semmilyen értesítést nem kap – kivéve, ha ő is szimpatikusnak jelöl minket, ekkor ugyanis az Ntice felfedi a két felhasználónak a közös érdeklődést. Nem fordulhat elő tehát az egyoldalú lebukás, és mivel a jelzést kölcsönös érdeklődés esetén kapjuk, a visszautasítás is ki van zárva.

A szolgáltatást üzemeltető csapat nemrég bekerült a legjobb nemzetközi akcelerátorok egyikébe: techpeaks.eu és szakmai zsűrije is támogatását ítélt meg a projektnek, ami összesen 225 000 euró "matching found"-ot jelent. Ezzel egy időben egy orosz befektető is megjelent a cégben.

Ha máskor is értesülni szeretne hasonló szolgáltatásokról, lájkolja és figyelje a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Merkely: A második hullám küszöbén vagyunk

Merkely: A második hullám küszöbén vagyunk

Újabb vírus ütötte fel a fejét Kínában, heten meghaltak miatta

Újabb vírus ütötte fel a fejét Kínában, heten meghaltak miatta

Kigyulladt egy pirotechnikai eszközökkel teli raktár Csepelen

Kigyulladt egy pirotechnikai eszközökkel teli raktár Csepelen